Son Güncelleme: 17 Mayıs 2024 23:35:34

Trabzon Vakfı Kadın Platformu, 15 Ekim 2014 tarihinde sezon açılışını Trabzonlu yazar Esin Üçüncüoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Anlat Trabzon'u" adlı söyleşi ve imza günüyle yaptı.

Trabzon Anneler Derneği Başkanı Ziynet Şener'ın de günümüz Trabzon'unu anlatması ile daha samimi bir sohbetle devam etmiş, kokteyl ile sona ermiştir.

Yayınlanma Tarihi : 28 Ekim 2014

Trabzon Vakfı Kadın Platformu Sezon Açılışı

Platformumuz 15 Ekim 2014 Çarşamba günü Saat 14:30'da sezon açılışını Trabzonlu şair ve yazar Sayın Esin Üçüncüoğlu'nu "Anlat Trabzon'u" konulu söyleşisi ve imza günüyle gerçekleştirecektir..

Katılımlarınızı bekleriz.

Yayınlanma Tarihi : 7 Ekim 2014

Trabzon Vakfı Kadın Platformu
2014-2015 Dönemi Çalışma Duyurusu

Trabzon Vakfı Kadın Platformumuz 2014-2015 yılı sezon çalışmalarına 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 14.00'de açılış yaparak başlayacaktır. Çalışma programı ve görevlendirmeler aynı gün yeniden değerlendirilecektir.

Her yıl biraz daha genişleyip güçlendiğimiz arkadaşlarımızla bu yılda yeni eklenecek saygıdeğer hanımefendileri Vakfımız çatısı altında görmek dileğimizdir.

Yayınlanma Tarihi : 26 Temmuz 2014

"Trabzon Kadınının Giyinişi Sergisi"ne Ödül

Trabzon Vakfı Kadın Platformu, Trabzon'da Olgunlaşma Enstitüsü'nün "Mazisini Özleyen Şehir" etkinliğinde "Trabzon Kadınının Giyinişi Sergisi"ni açması ve sağladığı destek nedeniyle tarafımıza verdiği ödülü bir yemekte Vakfımız Başkanı Sayın Bilgin Aygül'e takdim etmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 26 Temmuz 2014

"Öğretimi Yarım Kalmış Kız Çocuklarının Yeniden Öğretime Kavuşturulması" Projesi Toplantısı

28 Mayıs 2014 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı "Öğretimi Yarım Kalmış Kız Çocuklarının Yeniden Öğretime Kavuşturulması" projesiyle ilgili olarak Trabzon'da Kadın Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve Bakan Yardımcısı hemşerimiz Sayın Doç. Aşkın Asan hanımefendi ve Bakanlık yetkilileriyle yapılan toplantıya Platformumuzu temsilen Başkan Yüksel Aksu katılım sağlamıştır.

Yayınlanma Tarihi : 25 Temmuz 2014